Netflix APK Free Download | Aplikasi pangalusna Pikeun héndsét

Download the latest version of Netflix APK file

Netflix APK Free Download

Netflix téh di dunya utama jasa langganan pikeun ningali episode TV sarta flicks di anjeun hapé. Netflix ieu sel software delivers nu pangalusna kaahlian ka mana bae, iraha bae.

Netflix APK Download

Kumaha carana sangkan Netflix karya?
• Kaanggotaan Netflix mere akses ka nempokeun TV taya na pilem pikeun nilai bulanan-to-bulanan low.
• Jeung aplikasi Netflix, anjeun bisa instan lalajo saloba episode TV jeung pilem sakumaha nu peryogi sakumaha sering anjeun mikabutuhna iraha wae nu mikabutuhna.
• Anjeun tiasa milarian hiji kempelan beuki 1000 judul na episode anyar nu bisa remen ditambahkeun.
• Milarian lagu tur tingal instan dina handphone anjeun atanapi dina jumlah kantos-tumuwuh alat dirojong.
• mayar nempokeun favorit anjeun sarta pilem na hayu urang nyaho naon rék jadi anu Netflix bisa mantuan anjeun tiasa nyarankeun ka judul pangalusna keur anjeun.
• Mimitian nempo hiji sistem na tetep ningali kana sejen. Coba netflix.com pikeun sakabéh televise, konsol olahraga, tablet, telepon, pamaén Blu-ray, jeung tempat bungkusan peti jangkung on nu bakal ningali Netflix.

By clicking INSTALL you agree to the setup of the Netflix software and any updates or upgrades.

─────────────────────────────────

ngidinan Settlement

Ku ngundeur ieu software anjeun conform to the Netflix frasa of Use and Privateness cindekna, situated di http://www.netflix.com

1-month free Netflix membership supply is on the market to first time and yakin former members and can’t be mixed jeung some other supply. web asup jeung legitimate harga métodologi are required to redeem supply. Netflix will start ka invoice Anjeun harga métodologi for the Netflix membership charge dina finish of the free month except you cancel previous to the top ti primér dina sasih. kaanggotaan Netflix anjeun langganan bulan-to-bulan nu bisa ngabolaykeun iraha wae. buka “Akun Anjeun” dina Netflix website pikeun pembatalan carana make. Taya ngabalikeun duit atawa skor kiridit pikeun parsial month-to-month langganan interval. Hiji alat yén aliran tina Netflix (dijieun tur meuli individual) jeung broadband web sambungan anu diperlukeun nengetan geuwat.

keur pinuh frasa jeung kaayaan, Punten buka http://www.netflix.com/termsofuse
keur privateness cindekna, Punten buka http://www.netflix.com/privateness

Netflix ku Netflix, Nyarita.

Sajaba Tempo

model: 6.5.nol ngawangun 28335 (28335)
final paling énggal: Agustus 04, 2018
koropak ukuran: 20 MB

baheula variasi: