Netflix АПК Превземи | Најдобра Apps за мобилни телефони

Симнете ја најновата верзија на Netflix (Андроид телевизија) APK датотека

Netflix АПК Превземи: Netflix е главната претплата на услуги во светот за гледање телевизија епизоди и филмови на вашиот мобилен телефон. Ова Netflix мобилниот софтвер обезбедува најдобрите експертиза секое место, во секое време.

Netflix APK DownloadДобие бесплатен стан, како дел од вашето членство Netflix и можете веднаш да се види 1000 на ТВ епизоди & филмови во вашиот телефон.

Netflix АПК Превземи

Во случај да не сте член Netflix Netflix се приклучат и да започне да се забавувате со веднаш во вашиот мобилен телефон со една наша месеци бесплатен пробен период.

Исто така, види

Како Netflix работа?
• Netflix членство ви дава влез во неограничени ТВ изложби и филмови за една ниска вредност месец до месец.
• Со апликацијата на Netflix можете веднаш да се види како многу ТВ епизоди & филмови како што треба, како што обично како што треба, секое време ви треба.
• Можете да ја разгледате зголемувањето на бројот на 1000 на наслови, и нови епизоди кои може да се додаде често.
• Барање за наслови и да се види веднаш во вашиот мобилен телефон или на постојано зголемување на листата на поддржани единици.
• Полнете го вашиот омилен изложби и филмови и да не информирате она што го сакате, така Netflix може да помогне препорачуваме најдобрите наслови за вас.
• почнат да гледаат на една машина, и продолжи гледањето на еден друг. Да ги разгледаме во netflix.com за сите телевизори, спортски конзоли, таблети, телефони, Blu-ray гејмери ​​и постави премиер контејнери на кои ќе бидат во можност да се види Netflix.

Netflix (Андроид телевизија) од страна на Netflix, Inc

модел: 5.2.нула конструкт 2087 (2087)
Завршно до датумот: Би можел осум, 2018
Мерење на датотеката: 24 MB

претходно Варијации: