PES 2018 Pro évolusi soccer APK Download | Aplikasi pangalusna Pikeun héndsét

Ngundeur versi panganyarna tina PES 2018 Pro file évolusi soccer APK

PES 2018 Pro évolusi soccer APK Download

PES 2018 Pro évolusi soccer APK Download

PES 2018 Pro évolusi soccer

FEATURING WORLD FAMOUS NATIONAL AND CLUB TEAMS!
kaahlian genuine soccer on the go by enjoying siga groups ti all around the dunya, bareng jeung the Brazilian, Perancis, and Japanese nasional groups, sareng deuih dunya well-known membership groups similar to FC BARCELONA and LIVERPOOL FC. ngawangun your personal squad from an infinite choice of di luhur 10,000 precise gamers, bareng jeung FC BARCELONA greats similar to P. COUTINHO,L.MESSI, L.SUÁREZ, PIQUÉ and O.DEMBÉLÉ! Reside and breathe the gorgeous olahraga recreated with unparalleled realism! In PES Cell, Anjeun inpormasi of real-world soccer is a useful asset, siga gamersparticular person ability Bulan, playstyles, jeung gerakan idiosyncrasies are rendered in-game with meticulous consideration ka element.WALK AMONG LEGENDS
Reside out your childhood soccer fantasy by taking manajemén of legendary gamers from the annals of soccer kaliwat sajarah, bareng jeung BECKHAM, MARADONA, and ZICO!
Mix saméméhna jeung current to create your fantasy squad by combining presently energetic bentang gamers with Legends from soccer kaliwat sajarah.

EXPERIENCE VS USER MATCHES LIKE YOU NEVER HAVE BEFORE.
Face off in opposition to mates Anjeun iraha bae, anyplace.
If you wish to play casually in opposition to nutup ku associates, ayeuna mangga jeung “Local Matches” jeung “Local Leagues”, tempat anu you create an unik kajadian. Meunang pelesir ti heated matches in opposition to mates Anjeun and clinch pangluhurna spot!

THE PES 2018 MOBILE EXPERIENCE
Take whole manajemén of each gerakan on the sphere in a metode anu solely the PRO EVOLUTION SOCCER franchise can kapal!
Pure nu miluan actions, precision passing, and in-depth cara carry the true kaahlian ti the gorgeous olahraga mun anjeun sélular mesin!

SWIPE TO PASS! TAP TO SHOOT!
Controller actions have been optimized to make enjoying di anjeun sélular mesin bener ngarasa siga clean jeung thrilling as a PES gerakan olahraga ought to! Make the most of PES “Advancedcontrols for exact passing and managed motret. “Palasik” digital pad controls are Sajaba kaluar aya.
ngeupeul Anjeun ngadeukeutan jeung bener ngarasa the joy of scoring the profitable objective dina final gerakan sepak bola olahraga!

BUILD YOUR WINNING ELEVEN TEAM
Purchase gamers ku Scouts, Brokers, or the Scout Public sale.
milih pangsaéna gamers to suit your has cara.
unggal nu miluan is exclusive and each match is a anyar merk kaahlian!Create your very personal pagawe and play geuwat!

[Syarat sistim]
This app is an internet olahraga. Punten kauntungan ti olahraga jeung aman web hubungan.

[Title Display]
If you choose Jepang dina language settings of olahraga software, “Winning Eleven 2018” can be displayed. If you choose a language apart from Jepang, “PES2018 PRO EVOLUTION SOCCER” can be displayed.

PES 2018 Pro évolusi soccer by KONAMI

Vérsi: 2.3.2 (302030201)
panungtungan diropéa: Juni 27, 2018
Ukuran file: 26 MB

Sakabéh payil .APK kapanggih dina situs urang nu aslina jeung unmodified.

versi sateuacanna:

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!
%d blogger kawas kieu: