PlayView APK 8.2 Shkarkim për Android – Apps më të mira për Android

Download Latest Version of PlayView Apk for Android/iOS/PC

PlayView APK Shkarko: PlayView është një multimedia lirë dhe streams (banoj,ujërat) pjesëmarrës bërë për të kesh kënaqësi me, pjesëmarrës ka aftësinë për të luajtur vetëm në lidhje me diçka që njerëzit dhe makinat kanë krijuar.

PlayView Apk Download

Luaj Shiko për Windows PC 7/8/8.1/10 & MAC Shkarko

Download PlayView for PC windows 7/8/8.1/10 & MAC

Opsione:
– Luaj Banojnë dhe VOD streams
– Luaj informacion amtare multimedia
– Share banojnë juaj përrenj menjëherë me shokë
– Trego informacion të detajuar për rrymë
– ndryshim të shpejtë dhe të drejtpërdrejtë të titra dhe gjurmët audio
– Krijimi i drejtpërdrejtë i M3U playlists multimedia
– Native ndihmojnë për RTMP://$format OPT me të gjitha zgjedhjet superiore
– Interface API
– përshpejtim
– brenda dhe të jashtme titra
– multi Audio vëzhguar ndihmuar

Të tjera të dobishme APK Files

motor Native playback që ndihmon shumë codecs modë media korrespondon: AVI, MOV, MKV, FLV, AVI, ASF, WMV, MP4, M4V, TP, TS, MTP, M2T, Ajo gjithashtu përmban banojnë preferuar streaming protokollet.

Download Latest fotografi PlayView APK

Lini një Përgjigju