Plex për Android APK Shkarko | Apps më të mira për celularët

Plex për Android APK Shkarko

Plex for Android APK:

  • Android Plex Apk Cracked
  • Plex Apk for Firestick
  • Plex Apk Patched
  • Plex Apkpure
  • Plex Apk Cracked Reddit
  • Plex Android TV
  • Plex Media Server Android Apk
  • Plex Download

Plex për Android APK Shkarko

Plex për Android APK Shkarko

Plex magjike organizon biblioteka mediat tuaja dhe i transferon ato në ndonjë pajisje – including all video, muzikë, dhe bibliotekat foto. Me një Pass Plex, një buton i stacioneve mbështetur dhe një antenë dixhitale, you can also watch and record FREE broadcasters, duke përfshirë rrjete të mëdha. Ju gjithashtu mund të gëzojnë Podcasts Plus Plex News – personalizuar ushqim më të balancuar dhe gjithëpërfshirëse News Video. Provoni Plex falas!

• Magically organize all of your personal media (Fotografitë, muzikë, kinema, shows and even DVR-ed TV) and stream them to any device on a nice, ndërfaqe të thjeshtë. Plex adds full descriptions, grafikë, dhe informacione të tjera lidhur
• Podcasts këtu! Kërko për preferuarat tuaja ose të zbuluar të reja me referime të personalizuar. Plus: 30-second skip, variable-speed playback, comprehensive detection, and full plexestyle support for cross-device playback status (including on-deck, so you can resume the point where you left off on each device)
• Get personalized and trusted video news from over 190 Partnerët globale botues (dhe në rritje!), duke përfshirë CBS, Financial Times, Euronews, and local top news sources for over 80% e tregjeve amerikane
• Watch videos stored directly on your mobile device or on an SD card
• Kënaquni karakteristika premium me një abonim Plex Pass: DVR and live TV, kamera upload, Fotografitë premium, sync celular, kontrollet prindërore, gjallërim VIP, dhe me shume

Want to use Plex on any of your devices anytime, kudo? Vizitoni https://www.plex.tv/ për më shumë informacion. shënim: If you have already purchased the app through the Google Play Store or have a Plex Pass, you DO NOT have to buy again! blerjen tuaj të mëparshëm do të njihet në mënyrë automatike.

Some features of this app are supported by interest-based advertising. For more information and your decisions, see Plex’s privacy policy: https://www.plex.tv/about/privacy-legal/#adchoices.

SHËNIM: STREAMING PERSONNEL MEDIA REQUIRES PLEX MEDIA SERVER Version 1.3.0.0 ose më e lartë (FREE OF CHARGE AT https://plex.tv/downloads) INSTALLED AND RUNNING TO OTHER DEVICES. DRM përmbajtjen e mbrojtur, ISO IMAGES disk dhe VIDEO_TS FOLDER nuk mbështeten.

P R E M I U M WITH P L E X P A S
• Pritini litar! Përdorimi Plex Live TV & DVR to watch and record free HD HDTVs such as NBC, ABC, CBS and FOX with each supported digital antenna and tuner
• Gëzojnë kontrollet prindërore, camera uploads, foto premium dhe muzikë, gjallërim VIP, dhe me shume

F R E E F E A T E R E S
• Qasje në distancë dhe ndarjen
• Security
• Përshkrimet e shumta, grafikë, vlerësimet dhe më shumë
• Transfer photos and videos from your camera Roll to Plex apps on virtually any platform on your phone
• Remote control Plex on your big screen with your mobile device
• Enjoy streaming any media on your Plex Media Server to other Plex apps
>> kufizoj <<: Playback of media from your Plex library on mobile devices is limited (një minutë për muzikë dhe video, filigranë mbi fotot) derisa app është i hapur. To get full functionality, you will receive a Plex Pass -OR or a one-time in-app purchase to access the app

VIDEO
• No integrated Android player? Nuk ka problem! Use Plex to jump-start any file (locally and away from your Plex library), përfshirë MKV, MP4, MOV, AVI, WMV, dhe me shume
• Keep up to date with Plex News: a pa pagesë, program të personalizuar lajm duke shfaqur besuar lokale, burime kombëtare dhe ndërkombëtare të lajmeve
• Dëgjoni podcast tuaj të preferuar – asnjë abonim ose server nevojshme
• Mbështetje e plotë për titrat, përfshirë SRT, PGS, SSA / ASS
• (Plex Pass) Shto trailers film dhe shtesa në koleksionin tuaj
• (Plex Pass) Set kontrollin prindëror për të rregulloje përvojën e familjes tuaj
• (Plex Pass) Sync videos wirelessly with your mobile device for offline playback

MUSIC
• Play almost all music files, duke përfshirë MP3, M4A, FLAC, ALAC dhe më shumë
• (Plex Pass) Krijo mixes automatike me Plex Mix dhe humor Mix
• (Plex Pass) Displays the text for recognized music
• (Plex Pass) muzikë sync valë me pajisjen tuaj celular për shikimin offline

Version: 7.0.4.5618 (704732960)
Rifreskimi i fundit: nëntor 19, 2018
Madhësia e dokumentit: 42 mb

Të gjitha dosjet .apk gjenden në faqen tonë janë origjinale dhe të pandryshuar.

versionet e mëparshme:

Shkarko disa të tjera të dobishme fotografi APK:

Plex for Android APK Download Here