PokeMesh APK Shkarko – Apps më të mira për celularët

Shkarko skedarin APK PokeMesh

Pokemesh APK is on the market and now the latest version for Android is 10.6.1. Kështu që, në rast se ju jeni ende duke përdorur 10.6.zero ju do të jetë në gjendje për të marrë atë dhe të zëvendësojë aplikacionin tuaj për të marrë efikasitet më të lartë. Së bashku me njohjen e Pokemon Go, ka shumë të treta Apps mbledhjes sociale që mund të shoqërojnë udhëtimin tuaj të jetë një zotërim Pokemon, a kind of apps is Pokemesh. i lehtë, Kjo app është një instrument që përdoret për të gjetur vendin e monsters në vendosje që ju me të vërtetë dëshironi. Edhe pse duket e lehtë por është jetësisht e dobishme, mund të ketë një funksion alarm për të treguar vendin e Pokemon pranë jush.

Download PokeMesh APK File

Opsionet e reja të PokeMesh APK për Android

  • Harta me kohë reale shënuesve Pokemon
  • Handle bar për të manovruar shpejt në të gjithë hartën
  • Despawn timer për çdo Pokemon në hartë
  • Ruajtja e poshtë për të filluar një hetim në çdo vend në hartë
  • performanca Mesh, për të marrë njoftime shtytje e afër Pokemon

Shkarko disa të tjera të dobishme APK Files

 

PokeMesh - Koha aktuale hartë by PokéMesh

Shkarko versionin e fundit të dosjes PokeMesh APK

model: 10.6.zero-launch (1611202300)

Final deri në datën: nëntor 21, 2016
File Matja: 19MB

Lini një Përgjigju