Pokémon TCg Online apk Free Download | Aplikasi For Mobiles

Download versi paling anyar saka kaca Pokemon TCg Online apk

Pokemon TCg Online apk Download: The Pokémon TCg Online game apik tenan kanggo pindhah marang pemain ing saindhenging donya. Iku free download lan bisa diaksès kanggo loro wiwitan lan pemain experienced. Pemain kudu tuku apa-apa dening dhuwit nyata, lagi nyedhiyani kabeh padha kudu, lan ana macem-macem cara entuk SIM anyar lan ganjaran liyane!

Pokemon TCg Online apk Download

Yen pemain anyar, aja padha sumelang, kabeh pemain sing pisanan katuntun liwat pesawat saka Tutorial ing-game banjur awal pesawat saka cocog ing Trainer Challenge sadurunge kabeh fitur game sing diakses. Upon logging into the Pokémon TCg Online, pemain miwiti ngulandara ing a virtual "Game Store", ngendi Trainers sing sambutan mau.

There are five primary Play modes available. These are Trainer Challenge, Versus Mode, Tournament Mode, Tutorial Mode, and Quick Match. tambahan, Friend Battle and Play Testing are available under Friends in the Social menu and the Deck Manager respectively.

There are three currencies available in the Pokémon TCg Online. Iki Trainer Token, Tiket Event, lan Gems. Mung Trainer Token lan Event Tiket saiki diolehake donya.

Ana wolung sistem tampa pituwase utami kalebu: Bonus Wheel, Daily Challenge, Daily Login Bonus, Daily Match Bonus, Game play rewards, Mystery Box, Special Challenges, Tournament Chests, and Versus Ladder. sistem play game ganjaran tambahan sing dibangun menyang saben patang mode utami play game: Trainers Challenge, Versus Mode, Tournament Mode, and Tutorial Mode. Take a look at all of the opportunities for you to earn rewards and bonuses in the Pokémon TCg Online.

Fitur game:

Gampang miwiti:

Pilih saka Grass, Fire, utawa geladhak Water, langkah tengen menyang game, lan sinau sing lunga ing pengalaman play gampang.

Nggedhekake koleksi YOUR:

entuk SIM, ngemas nyurung mbukak, perdagangan karo pemain liyane, lan mbangun kelompok sampurna watara SIM favorit. koleksi mundak akeh karo sampeyan!

Ngatur EXPERIENCE YOUR:

Mbangun geladhak dhewe, ngatur dipikir SIM, kothak kelompok, lan avatar, lan nggabungake kanca online.

Ngasah kemahiran YOUR:

Play marang komputer nganti sampeyan siyap kanggo tantangan pemain liyane.

uga Waca:-

Tantangan WORLD:

 

Nalika sing aran desain kelompok siap, tantangan pemain liyane utawa nggabungake turnamen kanggo nuduhake skill lan kawruh.

Pokemon TCg Online apk Download

versi: 2.52.0 (3746)
dianyari pungkasan: Agustus 18, 2018
file Size: 26 MB

Versi sadurungé:

kesalahan: Content dilindhungi !!
%d bloggers kaya iki: