PUBG Mobile APK Download | Aplikasi pangalusna Pikeun héndsét

PUBG Mobile APK Download

PUBG Mobile APK:

  • Pubg Mobile Download Apkpure
  • Pubg Mobile Download Pc
  • Pubg Mobile Apkpure
  • Pubg Mobile Website
  • Pubg Mobile Update
  • Pubg Download Free
  • Pubg Mobile Pc
  • Pubg Download Pc

PUBG Mobile APK Download

PUBG Mobile APK Download

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS gets mobilethe original Battle Royale game is now available on your device!

1. Official PUBG for mobile phones
100 players fall on an island 8×8 km away to win a showdown for all winners. Players must locate and defeat their own weapons, vehicles and supplies and defeat each player on a graphically and tactically rich battlefield that forces players into a shrinking play area. Get ready to land, plunder and do everything to survive and be the last man!

2. High quality graphics and HD audio
The Engine teu nyata kuat 4 delivers hiji pangalaman visual stunning kalawan rinci lengkep, épék midangkeun realistis jeung kartu HD badag Battle Royale. Ngarasa kawas anjeun dina kandel hal anjeun maén kalawan audio kualitas luhur, stunning épék sora 3D jeung 7.1-kanal Sakuliling sora.

3. pakarang realistis
Hiji kantos-tumuwuh, arsenal deadly senjata api, melee pakarang jeung ngalungkeun bal kalayan ballistics realistis tur trajectories méré Anjeun kamampuhan pikeun némbak, sambel handap atawa kaduruk lawan Anjeun. Oh, tur anjeun resep loyang? Simkuring gaduh loyang

4. Travel di gaya
Bébas rupa-rupa kandaraan, kaasup mobil, truk, motor na parahu, mun moro ka handap musuh anjeun, ngajalankeun kana aréa maén atawa ngungsi gancang.

5. Tim nepi ka babaturan
Salamet gelut jeung babaturan. Tim up ku anjeung ka babaturan, koordinat rencana perang anjeun dina sora obrolan, tur nyetel tewak sampurna.

6. lingkungan buruan adil
Kuat mékanisme anti curang nyadiakeun senang jeung lingkunganana adil pikeun sakabéh pamaén PUBG mobile.

Henteu ngan kaulinan. Éta Battle Royale.

* Merlukeun sambungan internét permanén.
* spésifikasi disarankeun pikeun pamakéan best of PUBG mobile: Android 5.1.1 atawa saluhureuna jeung sahanteuna 2GB RAM.

Versi ayeuna ngarojong leuwih ti 500 alat Android, kaasup, tapi henteu diwatesan ku: Galaxy NOTE8, Sony Xperia XZ1, Galaxy S8, Google PIXEL2, Galaxy NOTE5, HUAWEI HONOR8, LG G5, HMIA5A, HUAWEI P9, Sony Xperia X, REDMI NOTE4.

Taros Kami:
Versi ayeuna teu kualitas ahir patandingan salaku urang ngaoptimalkeun eusi aya na nambahkeun fitur anyar.

Mun anjeun resep game, mangga gabung di sawala on Facebook! Kaca PUBG mobile resmi Facebook: http://www.facebook.com/PUBGMOBILE

Pikeun patarosan atanapi masalah, mangga ngahubungan layanan palanggan kami di [email protected]

Vérsi: 0.6.0 (8351)
panungtungan diropéa: Nopember 28, 2018
Ukuran file: 34 MB

Sakabéh payil APK kapanggih dina situs urang nu aslina jeung unmodified

Ngundeur Sababaraha file APK Baguna lianna:

PUBG Mobile APK Undeur di dieu