ShareIt АПК Превземи | Најдобра Apps за мобилни телефони

Симнете ја најновата верзија на ShareIt APK датотека

ShareIt АПК Превземи

Сподели го, најдобар стан за делење со најбрзиот крос-платформа прекинувач брзина & слободен на on-line гасови заедно со подвижните слики, филмови, музика, позадини, GIFs. Сподели го дополнително додадени високо ефективни медиумите учесник, која ви помага се справи со & да уживаат во вашите индивидуални филмови и музика.
ShareIt АПК Превземи

најбрзиот во Светската
200 случаи побрзо од Bluetooth, најдоброто брзина оди колку што е 20Госпоѓица.
Прекинувач recordsdata без пролевање висок квалитет.

Прекинувач сите форми на информации
Images, филмови, музика, put in апликации и некој друг recordsdata.

► Infinite On-line филмови
HD & Selective, Offline watching, Constantly до датумот

Glorious Видео Participant
помогне nearly сите кодеци, provide you with Clean taking part in експертиза

најдеш Trending Music
Tens of стотици илјади of top of the range песни, и 1000ОК of curated playlists. On-line & Offline

► Elegant Music Participant
високо ефикасен equalizer понуди immersive experiences for you

►GIFs, позадини & Налепници
Personalised, хумористични, Превземи & Сподели

【LIKE US and STAY CONNECTED】
fb https://facebook.com/bestSHAREit
►Twitter https://twitter.com/bestSHAREit
►VK https://vk.com/bestSHAREit
►Instagram https://instagram.com/bestSHAREit

Биди свесенСподели го won’t влез permissions кои може да бидат irrelevant to our перформанси.
By accessing Location, Сподели го might help to find close by клиенти. Плус, тоа е required by Android system to влез this permission.
Со пристапување на Bluetooth конекција, ShareIt може најдеш close by клиенти дополнителен брзо во ред да се закачите со испраќачот / примачот дополнителен ефикасно.

Симнете ја најновата верзија на ShareIt APK датотека тука

модел: четири.нула.98_ww (4040098)
Завршно до датумот: јули 30, 2018
датотека мерење: 14 MB

претходно варијации: