ShareIt APK Shkarko | Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit të dosjes ShareIt APK

ShareIt APK Shkarko

Shperndaje, app mirë ndarjen me shpejtë ndër-platformë ndryshim shpejtësi & falas on-line feeds së bashku me Fotografi levizëse, kinema, muzikë, wallpapers, Gifs. Shperndaje Përveç kësaj shtuar shumë efektive media pjesëmarrës, i cili ju ndihmon trajtuar & më pëlqen individual juaj kinema dhe muzikë.
ShareIt APK Shkarko

shpejtë brenda Botë
200 raste të shpejtë se Bluetooth, Më e mira shpejtësi shkon sa më shumë që 20Znj.
ndryshim recordsdata me jashtë derdhje cilesi e larte.

ndryshim të gjithë Format e informacion
images, kinema, muzikë, vënë në Apps dhe disa të tjera recordsdata.

► Infinite On-line kinema
hD & selektiv, shikuar në linjë, vazhdimisht deri në datën

i lavdishëm video pjesëmarrës
Ndihmë gati të gjithë codecs, të japë me i pastër duke marrë pjesë në ekspertizë

zbuloj Trending Muzikë
dhjetëra qindra e mijëra e lartë e varg këngët, dhe 1000's playlists i menaxhuara. On-line & Offline

► Elegant Muzikë pjesëmarrës
Highly efektiv barazues ofertat Përvojat immersive për ju

►GIFs, Wallpapers & stickers
i personalizuar, me humor, Shkarko & pjesë

【Si ne dhe të qëndrojnë të lidhur】
fb https://facebook.com/bestSHAREit
►Twitter https://twitter.com/bestSHAREit
►VK https://vk.com/bestSHAREit
►Instagram https://instagram.com/bestSHAREit

Të jenë të vetëdijshëmShperndaje nuk do të hyrje lejet e cila mund të jetë parëndësishme për tonë performanca.
Duke hyrë Vendndodhja, Shperndaje mund të ndihmojë per te gjetur afër klientët. Plus, është kërkohet nga sistemi Android në hyrje Kjo leje.
Duke hyrë Bluetooth Connection, ShareIt mund zbuloj afër klientët shtesë shpejt në rregull të bashkëngjitni me Sender / marrës shtesë në mënyrë efektive.

Shperndaje - ndryshim & pjesë nga ShareIt Shkencat e aplikuara Co., Ltd

gjithashtu shih

Shkarko versionin e fundit të dosjes ShareIt APK KETU

model: katër.zero.98_ww (4040098)
përfundimtar deri në datën: korrik 30, 2018
skedar matje: 14 mb

më herët variacionet: