SHAREit APK Download | Aplikasi pangalusna Pikeun héndsét

Ngundeur versi panganyarna tina file SHAREit APK

SHAREit APK Download

Bagikeun, nu pangalusna babagi aplikasi kalawan quickest cross-platform sakelar laju & bebas dina garis eupan bareng jeung gambar gerak, pilem, musik, wallpaper, GIFs. Bagikeun Sajaba ditambahkeun kacida mujarab media nu miluan, nu mantuan Anjeun gagang & nyandak pelesir di individu Anjeun pilem jeung musik.
SHAREit APK Download

Quickest dina Dunya
200 instansi leuwih gancang than Bluetooth, the very best laju goes saloba 20M/s.
Switch recordsdata with out shedding kualitas luhur.

Switch sadaya Forms of inpormasi
Images, pilem, musik, put in aktip tur some other recordsdata.

► Infinite Dina garis Pilem
HD & Selective, Offline watching, Constantly paling énggal

Glorious video Participant
Tulung nearly sadaya codecs, nyadiakeun Anjeun sareng Clean nyokot bagian dina kaahlian

uncover Trending Music
Tens of ratusan rébu of top of the range lagu, jeung 1000's of curated playlists. Dina garis & Offline

► Elegant Music Participant
kacida mujarab equalizer nawaran immersive experiences for you

►GIFs, wallpaper & stiker
Personalised, pikaseurieun, download & ngabagikeun

【LIKE US and STAY CONNECTED】
fb HTTPS://facebook.com/bestSHAREit
►Twitter https://twitter.com/bestSHAREit
►VK https://vk.com/bestSHAREit
►Instagram https://instagram.com/bestSHAREit

jadi sadarBagikeun won’t asup permissions which might be irrelevant to our kinerja.
Ku ngakses lokasi, Bagikeun bisa mantuan pikeun manggihan nutup ku konsumén. tambah, éta diperlukeun ku sistem Android pikeun asup idin ieu.
Ku ngakses Bluetooth Connection, SHAREit tiasa uncover nutup ku konsumén tambahan gancang supados to attach kalayan ngirim / panarima tambahan effectively.

Ngundeur versi panganyarna tina file SHAREit APK dieu

model: opat.nol.98_ww (4040098)
final paling énggal: Juli 30, 2018
koropak ukuran: 14 MB

baheula variasi: