Spotify Muzikë .apk Shkarko | Raw APK Shkarko Apps për celularët

Shkarko versionin e fundit të dosjes Spotify Music APK

Spotify Muzikë APK Shkarko

Spotify is now free on qelizë dhe pilulë. Hearken to e duhur muzikë, kudo që ju jeni.
Spotify Muzikë APK ShkarkoSpotify ju jep qasje në një botën e muzikës. You can watch artists and albums or create an individual playlist of your favorite songs.Do you want to discover new music? Choose a ready-made playlist to suit your mood, or get tailored suggestions.

Pay attention for free on qelizë
• Play any artist, album, ose playlist në mënyrë riorganizimin

Pay attention for free on pilulë
• Play any melodi, kurdo

Spotify Premium opsione
• Play any melodi, çdo kohë në çdo pajisje–i lëvizshëm, pilulë, ose tuaj pc
• Download music for offline listening.
Më pëlqen superb tingull cilesi e larte.
• No reklama - thjesht uninterrupted music.

Love Spotify?
Ashtu si ne në fb: http://www.facebook.com/spotify
Vëzhgoni Na Të Twitter: http://twitter.com/spotify

ju lutem word: Kjo app opsione Nielsen’s shikuesit matje program software which is able to mean you can contribute to market analysis, i përngjashëm Nielsen’s Audio Measurement. In the event you do not dëshirojnë të marr pjesë, ju do të jetë në gjendje të opt-out në të gjithë app settings. For more information about our digital viewer gauges and their decisions, vizitoni http://www.nielsen.com/digitalprivacy. There you will find additional information.

Spotify Muzikë nga Spotify Ltd.

Përveç kësaj Shiko

Shkarko versionin e fundit të dosjes Spotify Music APK Mu ketu

model: tetë.katër.61.683 (34082819)
përfundimtar deri në datën: korrik 19, 2018
skedar dimension: 36 mb