Stacione nga Spotify APK 0.0.16 – Pa pagesë Muzikë & App Audio për Android

Shkarko versionin e fundit të stacioneve nga fotografi Spotify APK

Stacione nga Spotify APK Shkarko: Stacione është zgjidhja më e mirë për të dëgjuar të muzikës që ju pëlqen. plotësisht i lirë.

Stations by Spotify APK Download
Kur ju keni hyrjen për të gjithë të muzikës në planet, zbuluar faktorin e saktë për të luajtur mund të vërtetë të ndjehen si një problem. me stacione, ju do të jetë në gjendje për të dëgjuar çast, dhe stacionet kalimi është i thjeshtë dhe seamless–nuk ka kërkuar jashtë apo typing kërkuar. Si të dëgjoni, ajo mëson se çfarë ju doni dhe krijon stacionet personalizuar që ju simply'll dashuri.

Stacione është një eksperiment nga Spotify që e bën të thjeshtë për askënd që të dëgjojë muzikë të këndshme.

stacione nga Spotify Ltd.

model: zero.zero.17 (154)
Final deri në datën: Mund 16, 2018
File Dimension: 7 mb

Të gjitha informatat .apk zbuluar në faqen tonë janë unike dhe të pandryshuar.

Dallimet më parë: