Tekken apk Download | Aplikasi For Mobiles

Download the latest version of TEKKEN APK file

Tekken apk Download

Minimal karubedan: Android 5.nul, 2 Gb reminiscence and CPU Samsung Exynos 8890/Qualcomm Snapdragon 820 utawa greater.

Tekken, the world’s most duwe bathi nyegah recreation franchise has been delivered to mRNA! Dadi bagéan saka PAUL, Kazuya, XIAOYU, LAW, PANDA, NINA & kabeh beda kondhang fighters to have interaction in an intuitive, deep perang sistem that includes nyegah cara from all all over the world. Tackle ing position of the Dojo Mangerteni, amassing, nganyarke lan battling bebarengan karo favorit pejuang saka franchise tekken legendaris!

Apa dadi pindhah NEXT YOUR?

fitur tekken
nglumpukake liwat 20 karakter karo khusu nyegah jinis
nambah lan mbukak kunci liwat 20 khusu tartamtu serangan kanggo saben fighter
• Peperangan iku metu ing khusu Olahraga mode bebarengan karo misi STORY MODE, nyambung mungsuh mungsuhan ing salebeting dojo Tantangan lan puteran tantangan EVENT LIVE!

BABAGAN MODE – Nggoleki donya tekken
Dadi bagéan saka pejuang legendaris, Kazuya Mishima, minangka kang mungsuhan ing musuh kanggo kang angel mungsuh nanging! Battle kanthi cara peta-based kampanye marketing that includes khusu ketemu lan khusus lan Highly efektif panggedhe.
mbangun khusus + E13ed kelompok kanggo njupuk mudhun khusu misi
Nggoleki perang dinamis maps kanggo miyak tantangan milutaken lan ganjaran

dojo Tantangan – Nyambung mungsuh Kanawa
mbangun a kekiyatan kerjo lan perang ing musuh kanggo pen karo grup iki nyambung mode mungsuh
Gamers mbangun kelompok saka panyerang lan pertahanan kanggo saingan ing sasi-kanggo-sasi mangsa kanggo khusu ganjaran
• Ranked ladders ngaktifake tukang game kanggo kemajuan lan ngukur munggah ing musuh kanggo paling tukang game ing planet
Gamers berkas lan nambah banget dhewe ing-game nyegah jinis menyang AI Dojo sing, menehi wong asli tenan aran

KANGAN LIVEmodel anyar isi kanggo expertise saben dina
manggon kesempatan fungsi saben dina, minggu lan sasi-kanggo-sasi puteran isi. A anyar expertise saben sampeyan muter!
tartamtu tema kesempatan bakal saiki khusu pengalaman lan ketemu
umum karakter lan isi metu ana saindhenging tartamtu kesempatan

Official situs web:
www.tekken-mobile.com

Dadi bagéan saka ing grup:
reddit.com/r/TekkenMobile

Kaya kita ing Fb:
https://www.facebook.com/tekkenmobile

Sampon us on Twitter:

@TekkenMobile

duwe masalah utawa solusi?
Sampeyan bakal bisa kanggo nampa kita ing https://service.bandainamcoent.eu/app/list/p/7264

Tekken dening Bandai Namco Leisure Eropah

uga NDELENG

Download versi paling anyar saka kaca tekken apk Kene

model: 1.telung (160)
final gaul: Juli 29, 2018
Gambar Takeran: 38 mb