TEKKEN APK Shkarko | Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit të dosjes TEKKEN APK

TEKKEN APK Shkarko

minimal Necessities: android 5.zero, 2 Gb reminishencë dhe CPU Samsung Exynos 8890 / Qualcomm Snapdragon 820 ose më e madhe.

TEKKEN, botë më fitimprurës parandalimin e argëtim ekskluzivitet ka qenë dorëzohet qelizor! Të jetë pjesë e PAUL, Kazuya, Xiaoyu, LIGJI, PANDA, NINA & të gjithë i ndryshëm i mirënjohur luftëtarët të ketë ndërveprim në një intuitive, thellë përleshje sistem që përfshin parandalimin e metodat nga të gjithë ane e mbane botes. Tackle the pozitë i Dojo rrokje, grumbull gazi, përmirësimin dhe ndeshur së bashku me tuaj i preferuar luftëtarë nga ekskluzivitet legjendar Tekken!

WHAT'S veprim tuaj të ardhshëm?

TIPARET Tekken
grumbulluar mbi 20 karaktere me dallues parandalimin e lloje
përmirësoj dhe hap mbi 20 dallues i veçantë grevat për çdo luftëtar
• Battle atë në Dallues sport modes së bashku me Misionet Story Mode, on-line kundrejt betejat në Dojo sfidë dhe rradhës sfidat Live Event!

Story Mode – Discover bota e Tekken
Të jetë pjesë e luftëtar legjendar, Kazuya Mishima, si ai lufton në kundërshtim me e tij më e vështirë kundërshtar por! betejë me anë të një hartë e bazuar fushatë marketingu që përfshin dallues takime dhe specializuar dhe shumë efektive bosët.
ndërtoj specialis + E13ed grupet për të marrë poshtë dallues misionet
Discover Beteja dinamike harta për të zbuluar sfidat bindëse dhe shpërblime

Dojo SFIDA – On-line Versus Luftrat
ndërtoj një fuqisë punëtore dhe beteja në kundërshtim me pals tuaj dhe grup në këtë on-line kundrejt mode
gamers ndërtoj grupet e sulmuesit dhe mbrojtësit për të konkurruar në muaj-me-muaj stinët për dallues shpërblime
• ladders Ranked mundësoj lojtarë të përparojë dhe në lartësinë e duhur në kundërshtim me më e mira lojtarë në planet
gamers skedar dhe shtoj e tyre shumë vetë ne loje parandalimin e lloje në UA të dojo e tyre, duke u dhënë atyre një i vërtetë me të vërtetë të ndjehen të

NGJARJE LIVEmodel i ri material përmbajtjeekspertizë çdo ditë
banoj Raste funksion çdo ditë, javore dhe muaj-me-muaj rradhës material përmbajtje. A i fundit ekspertizë çdo herë që luajnë!
i veçantë themed Raste do të i pranishëm dallues përvojat dhe Takime
i rrallë karaktere dhe material përmbajtje atje jashte gjatë i veçantë Raste

zyrtar web site:
www.tekken-mobile.com

Të jetë pjesë e the grup:
reddit.com/r/TekkenMobile

Ashtu si ne në fb:
https://www.facebook.com/tekkenmobile

në përputhje me Na Të Twitter:

@TekkenMobile

kanë ndonjë çështjet ose Zgjidhjet?
Ju do të jenë në gjendje të arrij na në https://service.bandainamcoent.eu/app/list/p/7264

TEKKEN nga Bandai Namco Leisure Evropë

gjithashtu shih

Shkarko versionin e fundit të dosjes TEKKEN APK KETU

model: 1.tre (160)
përfundimtar deri në datën: korrik 29, 2018
skedar matje: 38 mb