The Sims Mobile apk Download | Aplikasi For Mobiles

The Sims Mobile apk Download

The Sims Mobile APK:

  • The Sims 4 Mobile Apk
  • the Sims Mobile Apk Mod
  • the Sims Mobile Download Free
  • the Sims Mobile Apk Unlimited Money
  • the Sims Mobile Android
  • the Sims Mobile Download Pc
  • the Sims Mobile Mod Apk Unlimited Money
  • Sims 4 Mobile Download

The Sims Mobile apk Download

The Sims Mobile apk Download:

Nyebut kreatifitas dening nyesuekake katon beda lan kapribaden unik saka Sims Panjenengan, nambah fitur lan gadhah fun karo fashion lan rekmo. Gampang mbangun Sims kanggo ngarep sampurna, milih designs favorit lan riasan karo rincian liyane saka tau sadurunge ing telpon. NGALAMI moments sugih lan nglipur ing urip Sim kang sing entuk gol Karir, nguber hobby, mbangun sesambetan, lan nambah gaya urip. Bungah-bungah karo kanca-kanca, nggawe kontak ing kutha, participate in special events and give your favorite Sims stickers. Which stories will you tell?

Nggawe unik SIMS:

Customize the looks, rekmo, klambi, make-up and accessories of the Sims. From nose to toe, there are endless possibilities! Then put together a memorable wardrobe when you team up with Izzy Fabulous at the fashion shop. For each Sim, select personality traits such as Active or Musical and add more as your Sims gain life experience.

BUILD THE PERFECT HOUSE:

Make your Sims a home where they can experience everything life has to offer. Easily personalize your own floor plans and designs and choose from a variety of furniture, appliances, decorations and even theme collections. Then take your Sims with you and discover awesome, customizable venues like a fashion studio, a restaurant and a nightclub.

SHAPE THE LIFESTYLE OF SIMS:

Lead your Simsstories from careers and hobbies to relationships and families. Decide on exciting careers like fashion designer and doctor, and hobbies like cooking and guitar playing. Duwe sesambetan loropaken lan romantis karo Sims liyane lan njupuk tindakan beboyo kaya nyoba Kiss utawa nyiptakno resep eksperimen. Miwiti kulawarga lan nggawe dalan kanggo mangsa generasi dening maringaken ing pusaka kuat.

PLAYING Bareng:

Inang lan rawuh katelu karo Sims liyane, ngendi sampeyan bisa sosialisasi lan entuk ganjaran. Introduce ngarep gedhe, berkembang sesambetan romantis, lan malah milih kanggo tarik karo Sims wong liya. Njupuk bagéyan ing saben acara khusus, kayata: B. Kacepetan Dating ing Park utawa Square Festival Music Market. uga, ketemu Sims liyane’ pemain ing pihak utawa ing kutha lan nggunakake stiker supaya padha ngerti yen lagi cute, panas, utawa apik!

Ana cara telas kanggo nyambung sing nggawe wektu gedhe lan cilik kanggo Sims lan ndeleng ngendi padha mimpin urip ing The Sims Mobile!

Alexa konsumen penting. Sawetara gambar ditampilake nyakup tumbas ing-app. iki app: Mbutuhake sambungan internet permanen (Fees jaringan bisa uga diterapake). Mbutuhake persetujuan Privacy EA lan Privasi Cookie lan Agreement Panganggo. Ngandhut iklan ing-game. data Gathers nggunakake teknologi Analytics pihak katelu (ndeleng Privacy lan Cookie Privasi kanggo rincian). Allows players to communicate through the party chat feature in the game. Contains direct links to websites on the Internet and to social networks intended for a target group of 13 or over. The app uses Google Play Game Services. Log out of Google Play Game Services before installation if you do not want to share your game with friends.

Agreement Panganggo: http://terms.ea.com

Privacy and Cookie Policy: http://privacy.ea.com

Dolan maring http://help.ea.com for assistance or inquiries

EA may opt out of online features after 30 days at www.ea.com/service-updates.

versi: 11.0.1.168833 (44)
dianyari pungkasan: November ,08, 2018
file Size: 88 mb

Kabeh file apk ditemokaké ing kita situs sing asli lan unmodified

Versi sadurungé:

Download Sawetara file apk Migunani Liyane:

The Sims Mobile apk Download Here