The Sims Mobile APK Download | Aplikasi pangalusna Pikeun héndsét

The Sims Mobile APK Download

The Sims Mobile APK:

  • The Sims 4 Mobile Apk
  • the Sims Mobile Apk Mod
  • the Sims Mobile Download Free
  • the Sims Mobile Apk Unlimited Money
  • the Sims Mobile Android
  • the Sims Mobile Download Pc
  • the Sims Mobile Mod Apk Unlimited Money
  • Sims 4 Mobile Download

The Sims Mobile APK Download

The Sims Mobile APK Download:

Express your creativity by adapting the different looks and unique personalities of your Sims, adding features and having fun with fashion and hairstyles. Easily build your Sims for a perfect home, choose your favorite designs and decor with more details than ever before on your phone. Experience the rich and entertaining moments in your Sim’s life as you achieve your career goals, ngudag hobi, build relationships, and improve your lifestyle. Celebrate with friends, make contacts in the city, participate in special events and give your favorite Sims stickers. Which stories will you tell?

Jieun unik Sims:

Customize the looks, hairstyles, outfits, make-up and accessories of the Sims. From nose to toe, there are endless possibilities! Then put together a memorable wardrobe when you team up with Izzy Fabulous at the fashion shop. For each Sim, select personality traits such as Active or Musical and add more as your Sims gain life experience.

BUILD THE PERFECT HOUSE:

Jieun Sims Anjeun imah tempat maranéhna bisa ngalaman hirup sagalana geus nawarkeun. Gampang pribados rencana lantai sorangan sarta desain tur pilih tina rupa-rupa parabot, panerapan, hiasan sarta malah kumpulan tema. Lajeng nyandak Sims anjeun sareng anjeun tur ngajalajah Heboh, tempat customizable kawas studio fashion, réstoran jeung nightclub a.

Bentukna Otong OF Sims:

Ngakibatkeun Sims Anjeun’ carita ti careers tur hobi kana hubungan jeung kulawarga. Mutuskeun dina careers seru kawas fashion desainer jeung dokter, and hobbies like cooking and guitar playing. Have friendly and romantic relationships with other Sims and take risky actions like trying a kiss or inventing an experimental recipe. Start a family and create a path for future generations by passing on powerful heirlooms.

PLAYING TOGETHER:

Host and attend parties with other Sims, where you can socialize and earn rewards. Introduce your great home, ngamekarkeun hubungan romantis, and even choose to draw with other people’s Sims. Take part in special daily events, such as: B. Speed ​​Dating in the Park or the Market Square Music Festival. Also, meet other Simsplayers at parties or in the city and use stickers to let them know if they’re cute, hot, or fabulous!

There are endless ways to connect as you create big and small moments for your Sims and see where they lead their lives in The Sims Mobile!

Important consumer information. Some of the images shown may include in-app purchases. aplikasi ieu: Merlukeun sambungan internét permanén (network fees may apply). Merlukeun persetujuan ti Privasi EA sarta Sarat jeung Kaayaan cookie na pasatujuan pamaké. Ngandung iklan di-game. data gathers maké téhnologi analytics pihak-katilu (tingali Privasi sarta cookie Sarat jeung Kaayaan keur rinci). Ngamungkinkeun pamaén komunikasi ngaliwatan fitur pihak obrolan di buruan. Ngandung tumbu langsung kana situs web dina internét jeung ka jaringan sosial dimaksudkeun pikeun grup udagan 13 atawa leuwih. aplikasi nu ngagunakeun Google Play Game Services. Kaluar ti Google Play Layanan Game saméméh instalasi lamun teu hayang babagi kaulinan Anjeun sareng babaturan.

pasatujuan pamaké: http://terms.ea.com

Privasi sarta cookie Sarat jeung Kaayaan: http://privacy.ea.com

didatangan http://help.ea.com keur bantuan atawa inquiries

EA bisa milih kaluar fitur online sanggeus 30 dinten di www.ea.com/service-updates.

Vérsi: 11.0.1.168833 (44)
panungtungan diropéa: Nopember ,08, 2018
Ukuran file: 88 MB

Sakabéh payil APK kapanggih dina situs urang nu aslina jeung unmodified

versi sateuacanna:

Ngundeur Sababaraha file APK Baguna lianna:

The Sims Mobile APK Download dieu