TunnelBear VPN APK Shkarko – Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit te dosjes TunnelBear VPN APK

TunnelBear VPN është një lirë, extremely simple app for surfing the Internet privately and securely.
TunnelBear VPN APK DownloadAplikacioni i mrekullueshëm TunnelBear mbron on-line tuaj privateness, ju lejon të hyrjes faqet e internetit tuaj të preferuar & Apps, dhe siguron lidhjen tuaj në pikat e nxehta WiFi publike.

Përpiquni TunnelBear falas me 500MB e njohurive pazar çdo muaj. Nuk ka kartë bankare nevojshme. Në-app blerjet arritshëm për planet premium, të cilat ju ofrojnë njohuri të pafund.

ÇFARË DO TUNNELBEAR?
Vendos thjesht, duke shfrytëzuar TunnelBear, ju ndoshta mund të shfletoni nga kudo me paqen e mendimeve kuptuar se tuaj on-line ushtrim është ekstra personal nga hakerat, ISP, dhe reklamuesit.

SI TUNNELBEAR PUNA?
TunnelBear VPN për Android është një app shumë e lehtë që kodon pazar tuaj te internetit dhe njohuri (duke e bërë të paqartë) sepse ajo lë shumë tuaj ose pilulë. Kjo e bën publik Wi-Fi të mbrojtur dhe të sigurt, dhe po ashtu mban pazar juaj personale nga ISP-ve. Web faqet dhe reklamuesit mund të ketë një kohë të ashpër monitorimin vendndodhjen tuaj trupor dhe pazar të gjithë Web.

SI MUND I TRUST TUNNELBEAR?
shprehitë tuaja tregtare janë private dhe nuk duhet t'i besohet për të thjesht dikush. TunnelBear është krenar të jetë shërbimi parësor dhe vetëm VPN në tokë që është audituar në mënyrë të pavarur nga një rast të tretë. Ju do të jenë në gjendje të vërtetë të ndjehen të sigurt se ne anije në premtimin tonë për të sigurt dijeninë tuaj.

Tjera Trending Posts

TIPARET:

  • Join One Faucet: App në mënyrë të lehtë, a bear could use it.
  • A VPN You Can Believe: Along with strict no-logging coverage, we are the only buyer VPN app to have publicly enforced a public security check for the third time.
  • World VPN Community: With servers in over 22 countries and lightning fast speeds, you can access websites and apps that appeal to you. Every time every place.
  • Grizzly Grade Security: TunnelBear uses stable AES 256-bit encryption by default.
  • Weaker encryption is not even an option.
  • No logging. Your purchases remain personal.
  • Useful help that responds at any time within 24 orë.

Shkarko TunnelBear VPN nga TunnelBear, inc Mu ketu

model: v148 (4000148)

Final deri në datën: janar 15, 2018

File Matja: 17MB

Lini një Përgjigju