Dua Dot APK Download – Bébas Puzzle Game pikeun Android – Aplikasi pangalusna pikeun héndsét

Dua titik-titik APK Ngundeur Vérsi panganyarna

Dua titik-titik APK Download : Ti makers sahiji titik-titik <tilu "titik-titik, a Game Kacida adiktif, Ayeuna Boga pangganti " – The New York kali
“dua titik-titik, The Sequel Pikeun titik-titik Betaworks ', Nyaeta A Monster Indah” – TechCrunch

——————————-

Janten bagian dua titik-titik wani sabab Plawangan nu tundra Arktik, napigasi jungles fiery, sarta terjun bojong lautan dina #1 pencét olahraga di leuwih 100 lokasi internasional.

Two Dot APK Download——————————-• FREE maén keur hirup
• Nyambungkeun hiji titik ka béda, anchors tilelep, ngadamel garis, nyieun bom, ngempur hearth, tur tebih langkung lengkep ihwal teka olahraga bébas nikmat kieu
• petualangan ku cara 1510 Bulan nikmat na addicting
• pikaresepeun nikmat, jeung desain olahraga considerate on olahraga stunning ieu tentang kumaha nyambungkeun
• mikaresep design datar minimalistic stunning kalayan musik olahraga nikmat tur nikmat FX sora
• maén dina témpo pribadi Anjeun pikeun nangtukeun mindahkeun katuhu jeung kaluar ngabogaan fret di Wasalam kana waktu jam saméméhna
• tantangan pals anjeun ka hiji patandingan Dua titik-titik dina FB, ngéléhkeun skor maranéhna, sarta earn medali
• ngadamel garis atawa sq a., moal bunderan, rék di selapkeun tiap titik tina hiji sahadé tunggal

——————————-Hayu urang jadi facebook babaturan
fb.com/playdotsTuturkeun AS dina Twitter
twitter.com/TwoDotsTambahkeun AS ON Instagram
instagram.com/dots——————————-Urang bogoh ka sakabéh mates urang jeung everybody anu geus dipigawé titik-titik na Dua titik-titik. Naha teu gabung? Tambahkeun kami on FB atanapi komunitas sosial favorit anjeun sarta ngilikan kami pamanggih anjeun sarta bongbolongan, salaku urang geus sepanjang waktos wanting kituna pikeun nambahkeun Bulan anyar jeung pilihan!

Download Two Dots APK

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!
%d blogger kawas kieu: