VPlayer АПК Free Download | Најдобра Apps за мобилни телефони

Симнете ја најновата верзија на VPlayer APK датотека

VPlayer АПК Free Download:VPlayer е видео плеер за Андроид кој ги поддржува сите популарни аудио и видео формати без никаква конверзија.

VPlayer АПК Free Download

Интелигентниот основни технологија автоматски го детектира видео формати, што го прави полесно за вас да уживаат неспокојот, подобар квалитет на видео и музика.

Видео ќе стане повеќе и повеќе станува важно во секојдневна употреба на вашиот мобилен телефон, VPlayer ви овозможува гледање на сите популарни видео формати на вашиот телефон или таблета со хардверско забрзување за побрзо и неспокојот HD репродукција со неспоредлива леснотија и удобност.

Ние и ветуваме дека ќе ви се допаѓа кога ќе го користите. Ако сте во потрага за подобро корисничко искуство и кориснички интерфејс за видео плеер, VPlayer HD Video Player, ќе биде добар избор.

Нови функции – сега поддржува FTP пренос на датотеки, you can use ftp to transfer computer files to the phone, mobile phone files can also be exported to the computer

карактеристики:

support popular video format; avi, m4v, mp4, wmv, flv, mpeg, mpg, mov, rm, vob, asf, mkv, f4v, ts, tp, m3u, m3u8;
support most of the audio format; mp3, wav, wma, ogg;
Fast library scan. It will scan your mobile video so that you can manage videos more easily.
Intelligent file browsing system, easy to play each folder video
support multi-track audio and subtitles.
support automatic rotation, aspect ratio adjustment.
Support gestures to control volume and brightness.
support wifi transmission: no data cable to transfer files
Supports USB data transfer

Gesture function:

– Вертикална влечење на левата страна на екранот: контрола на јасноста
– Вертикална влечење на десната страна на екранот: контрола на гласноста

VPlayer од DCTEAM

Видете исто така:-

VPlayer АПК Free Download

верзија: 7.0 (70)
последен пат ажурирани: септември 11, 2018
Големина на Фајлот: 6 MB