VPlayer Video Player APK Shkarkim për Android – Latest Përditësuar Version

Download latest Version of VPlayer Video Player APK

VPlayer Video Player APK Shkarko: VPlayer Video Player është e mundshme një nga lojtarë më të mira au do të zbuloni për Gadgets Android, kombinuar një ndërfaqe të lehtë dhe elegant me shkathtësi bukur. Pavarësisht nga video format - AVI, MOV, MKV, FLV, AVI, 3GP, 3G2, ASF, WMV, MP4, M4V, TP, TS, MTP, M2T - ju mund të luajnë atë me një downside.
VPlayer Video Player APK Download

Ne te vertete, VPlayer-Video Player nuk do të thjesht të luajë çdo lloj video ju mund të keni në sistemin tuaj, Ajo gjithashtu kryen filma YouTube.

gjithashtu shih:-

Në mesin e shumë shumë The atje options, zgjedhjet subtitle qëndrojnë në mënyrë të konsiderueshme nga. Ju do të jenë në gjendje për të ngarkuar ndonjë fotografi subtitle dhe madje edhe të ndryshojë pamjen e saj: Matja font dhe ngjyra, hije, dhe shume te tjere.

zgjedhje të ndryshme interesante të lejojë që të ndryshojë raporti anën e videos dhe vendin e ekranit (horizontale ose vertikale).

VPlayer Video Player APK Shkarko

VPlayer Video Player është një app i fuqishëm video shijuar më e rëndësishme e të cilit tërhiqem është se ajo nuk është e mundshme pa pagesë. Kur ju merrni atë që ju mund të keni shtatë ditë për të përpiqen atë. megjithatë, që është shtatë ditë për të bërë përdorimin e një pjesëmarrësi të mrekullueshme.

SHKO këtu për ta shkarkuar