Xfinity Stream APK Shkarkim për Android | Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit të dosjes Xfinity Stream APK

Xfinity Stream APK Shkarko

Xfinity Stream APK Shkarko: Vetëm Xfinity ju ofron shtesë të derdhet në ndonjë ekran ekran. Watch TV qëndrimi dhe Xfinity On Demand në çdo sistem në shtëpi apo në lëvizje. In case you’re an X1 or Prompt TV Cloud DVR buyer, you can too stream or obtain your Cloud DVR recordings to your system and watch anyplace.

XFINITY Stream APK Download
Opsionet kryesore:
Filter by Accessible Out of Residence to look at greater than 200 channels of Dwell TV on the go from any obtainable WiFi or mobile connection within the U.S.
Select from tens of hundreds of TV exhibits and flicks obtainable for streaming On Demand. Filter by Accessible for Download to see packages obtainable for offline viewing.
X1 and Prompt TV Cloud DVR prospects can watch saved recordings from anyplace within the U.S. me një lidhje web. Sapo shkarkohet, movies will be considered offline—anytime, anyplace (së bashku me aeroplanë, trenat, dhe automjetet).
– Favoritet mbi X1 tani sync me aplikacionin Xfinity Stream. Thjesht monitorimin e kanaleve, ekspozitave TV, Fotografi levizëse, & Aktivitete sportive grupe ju jeni të prirur për.
In case you have beforehand made a film buy On Demand, you’ll be able to take these purchases with you wherever you go, duhur nga app!
– Duke kërkuar për një dhuratë apo film? Përdorni kërkimin kryejnë për të parë nëse ajo është arritshëm On Demand ose transmetimin shpejt.

gjithashtu shih:-

Unique në-Residence Options:
Watch stay TV streams out of your complete channel lineup when in your in-home Xfinity community.
Select from Xfinity full Video On Demand library, filtered to indicate solely the content material included in your subscription at no additional cost.
Stream rented TV exhibits and flicks proper to the app in the course of the rental interval.

Necessities:
– WiFi besueshëm ose lidhje celulare web për video streaming dhe shkarkimit.
Xfinity service with a subscription to a number of eligible channels to look at stay or On Demand video.
– Xfinity username dhe password. Neglect your username or have to create one? See the assistance hyperlinks straight under!

Shkarko Xfinity Stream APK by Comcast

model: four.10.2.013 (41002013)
Final deri në datën: qershor 6, 2018
File Dimension: 28 mb

 

Dallimet më parë: