YouTube Kids APK Shkarko | Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit të YouTube Kids file APK

YouTube Kids APK Shkarko

Një botë e studiuar dhe e kënaqshme, i bërë vetëm për të rinjtë

Ne krijuam YouTube Kids për ta bërë atë më të sigurt dhe të më të lehtë për të rinjtëzbuloni Bota nga on-line Video - nga e tyre i preferuar zbulon dhe muzikë të studiuar këshilla se si të ndërtoj një manekin vullkan (ose të bëjë zhul ;-), dhe tërësi shumë në mes. ka Përveç kësaj një të plotë suite e kontrollet prindërore, kështu që ju ndoshta mund qepur ekspertizëtë dashurit tuaj's dëshiron.

YouTube Kids APK Shkarko

Një më të sigurt on-line ekspertizë për të rinjtë

Ne përdorim një përzierje e filtra, konsumator sugjerime dhe reviewers njeriut për të ruajtur the kinema në YouTube Kids familje i këndshëm. megjithatë nuk ka sistem është ideale dhe e papërshtatshme kinema mund të kaloj nga, kështu që ne jemi vazhdimisht pune për të rritur masa mbrojtëse tona dhe të sigurojë shtesë opsione për të ndihmuar babi dhe mami krijoj e saktë ekspertizë për tij ose të saj familjet.

Marr udhë brendatë gjitha të drejtuesit opsione i arritshëm ty:

Profilet KID:
krijoj sa më shumë që tetë fëmijë profilet, çdo me e tyre shumë vetë preferencat shikimin, video sugjerime, dhe settings.

bllokim:
zbuloni një Video ose kanali ju nuk e bëni duhet juaj fëmijë për të parë në? Bllokojë atë të robotically marr me vete ajo nga tërë tuaj të rinjtë'profilet.

VIDEO RAPORTIMI:
na lajmërojnë Menjëherë nga raportimi kinema që nuk duhet të jetë brenda app. Video ndoshta do të jetë dërgoi për ne për i shpejtë vlerësoj.

KËRKO KONTROLLI:
Rrokullisje kërko në mënyrë të rinjtë mund hyrje shtesë kinema. Rrokullisje kërko off për një shtesë përmbante ekspertizë.

TIMER:
organizoni një orë me zile në vend të kufizime në sa i gjatë juaj të rinjtë mund të luajnë me app.

WATCH HISTORIA:
ruaj tabs mbi çfarë tuaj të rinjtë janë shikuar brenda app.

WATCH ON TV:
mbledh të dashurit tuaj dhe harliset në Kids YouTube mbi zgjedh TV

për shtesë të dhëna, shkoni në të rinjtë.youtube.com.

i ndryshëm vital të dhëna:
Setup prindërore nevojitet për t'u siguruar më e mira ekspertizë që mund të bëhet në tuaj fëmijë.

YouTube Kids përfshin i paguar reklamat në mënyrë që të të sigurojë app falas. juaj fëmijë mundet gjithashtu Shiko kinema me biznes material përmbajtje nga krijuesit YouTube që nuk janë të i paguar reklamat.

jetik të dhëna për folks me familje hyperlink llogaritë e Google.
Ju ndoshta mund krijojnë llogari të Google për të rinjtë nën mosha e 13 në familje hyperlink. juaj të rinjtë mund sinjal në YouTube Kids me llogarinë e tyre të Google. Ju ndoshta mund hyrje settings prindërore brenda familje hyperlink app dhe lejoj një shtesë material përmbajtje shkallë vendosjen në app tonë. vendos në një "të vjetër" mjedis në qoftë se ju ndodh që të me të vërtetë të ndjehen të juaj fëmijë është përgatitur për shumë më pak i kufizuar kinema. këto kinema mund përbëjnë disa specifik gjuhës dhe skulpturë, dhuna dhe mendje material përmbajtje. Si edhe, Ky cilësim përpiqet për të përjashtuar të pjekur material përmbajtje, megjithatë ka një sistem të automatizuar është ideale dhe e jotja fëmijë mund zbuloni material përmbajtje me lakuriqësi, jashtëzakonisht gjuha fyese, dhe i tepërt dhunë.

The Privateness Discover për Llogaritë e Google krijuara në familje hyperlink përshkruan ynë privateness Praktikat kur tuaj fëmijë e bën përdorimin e YouTube Kids me llogarinë e tyre të Google. kur tuaj fëmijë e bën përdorimin e YouTube Kids me jashtë nënshkruar në llogarinë e tyre të Google, të Kids YouTube Privateness Discover vlen.

YouTube Kids nga Google LLC

gjithashtu shih

Shkarko versionin e fundit të dosjes YouTube Kids APK KETU

model: tre.36.2 (93602130)
përfundimtar deri në datën: korrik 20, 2018
skedar matje: 55 mb

më herët variacionet: