YouTube Muzikë APK Shkarko | Apps më të mira për celularët

Shkarko versionin e fundit te muzikor të YouTube APK skedar

YouTube Muzikë APK Shkarko

YouTube Muzikë APK Shkarko

YouTube Music është një të ri markë app muzikës që ju lejon të thjesht zbuloni atë që ju jeni në kërkim të dhe zbuloj muzikë të re. Get playlists dhe sugjerime ka shërbyer për ju bazuar kryesisht në tuaj kontekst, shijet, dhe çfarë është trending rreth ju.

Një i ri markë muzikë shërbimit streaming nga YouTube
Kjo mund të jetë një plotësisht Shërbimi reimagined muzikë me njoftime zyrtare jashtë tuaj i preferuar artistët.

Discover muzika ju duhet
thjesht zbuloni albumet, njëshe, banoj shfaqje, mbulon, dhe remixes ju jeni në kërkim të.
● Nuk e di a udhë's identifikoj? thjesht kërko tekst kënge apo përshkruar atë.

zbuloj muzikë të re
● muzikë Get sugjerime bazuar kryesishtstil, vend, dhe kohën e ditës.
● Përdorni "The Hotlist" për të ruajtur me çfarë është trending.

dëgjuarit pandërprerë me Music Premium
dëgjoj ad-free
● Mos frikë në lidhje me ndalimin e muzikës tuaj nëse ti lock tuaj ekran ose përdorimi i ndryshëm Apps.
● Shkarko preferuarat tuaja ose na lejojë të të bëjë atë për ju duke mundësuar Offline Mixtape.

Merrni një muaj pa pagesë i Muzikës Premium për i kushtoj vëmendje ad-free, jashtë linje, dhe së bashku me tuaj ekran i bllokuar, pastaj të paguajë thjesht $9.99 nje muaj. i pranishëm YouTube vjollcë ose Google Luaj anëtarë Muzikë dhe klientëttë dy shërbim që kanë tashmë fituar një 30 Gjyqi ditë nuk do të jetë i pranueshëm. Muaj-me-muaj çmimet auto-ripërtërirë për anëtarësim Muzikë Premium jashtë e gjykimit intervalet.

YouTube Muzikë nga Google LLC

Përveç kësaj Shiko

Shkarko versionin e fundit të dosjes YouTube Music APK Mu ketu

model: 2.39.53 (23953330)
përfundimtar deri në datën: korrik 19, 2018
skedar dimension: 20 mb

më herët variacionet: