Zapya WebShare – Berkas Sharing di Web Browser APK Download – Aplikasi pangalusna pikeun héndsét

Zapya WebShare – Berkas Sharing di Web Browser APK

Zapya WebShare, quickest instrumen file sharing di dunya, geus nicely kaala dina Jumlah platform saprak peluncuran na. Ayeuna Zapya ngabogaan aplikasi devoted keur platform Android dina bentuk alat nu panggampangna tur tapi kacida mujarab umumna dipikawanoh salaku WebShare.

Zapya WebShare - Berkas Sharing di Web Browser APK Download
WebShare bakal ngaktipkeun konsumén pikeun asupna sakabéh eusi hiji telepon Android tina gadget sagala nu bisa Hook up jeung telepon Android ku WLAN, 4G, WiFi Hotspot atanapi WiFi langsung. Salaku diganti meunang pikeun ménta hiji utiliti onto pc Anjeun, sakabéh handap bisa dihontal dina browser net ngokolakeun telepon Android :

View Photographs
Play Songs
– lalajo Pilem
– Éntri sagala polder nu aya di telepon nu
– Ngundeur recordsdata ti telepon nu
– Tambahkeun recordsdata onto telepon
– Éntri Android Aplikasi(.APK)
– manajemén jauh ka telepon kaméra digital

Anyar jeung perhatian-lawan kaayaan utilization urusan:
– Nempo bahan eusi Android tina browser net on hiji telepon lianna
– manajemén jauh kaméra digital Android, kiwari telepon luntur Anjeun bisa garapan salaku monitor anak, atawa disumputkeun kaméra digital!
– Témbongkeun bewara Android sarta seratan dina browser net
– eusi kapal tékstual tina browser net keur clipboard Android sarta situs web pilarian

Zapya WebShare – Gampang Multi-Platform File Entry

Download Zapya WebShare Apk Right here

IPTV Player Latino APK

Leave a Reply